Over Grimmius

Om tot mooie resultaten te komen heb je een goed team nodig, dat meedenkt en weet wat de trends zijn. Bij Grimmius werken we daarom ook met jonge, creatieve en ervaren jongens, die meedenken met de klant en deze ook op nummer 1 stellen in het proces. Beperkingen zijn er niet, we kunnen in principe alles maken, niet te groot voor het kleine, maar ook niet te klein voor het grote. Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zorgen wij dat alles mooi en strak wordt afgewerkt.

Het team

Michiel Grimmius wie zijn wij

Michiel Grimmius

Mijn naam is Michiel Grimmius, al vanaf mijn 8ste wist ik dat ik dit werk wilde doen en had ik al de droom om een eigen bedrijf op te zetten. 
Na mijn BBL-opleiding wist ik dat ik die droom na moest leven, aangezien het mijn passie was. In mei 2013 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen, met het idee om een jong en kwalitatief goed bedrijf te starten dat meegaat met de tijd. Zelfs na 9 jaar bouwervaring vind ik dit nog steeds het leukste om te doen en probeer ik altijd het beste voor onze klanten te realiseren. 
 

Justin Kats

Mijn naam is Justin Kats en net als Michiel ben ik altijd al gepassioneerd geweest in dingen bouwen. Na mijn studie bouwkunde ben ik dan ook direct in het vak gestapt en wil ik alle kneepjes van het vak leren en onder de knie krijgen. Ik wil dat alles van, wat van mijn hand komt, perfect is en er niets op aan te merken valt. Ik ken Michiel al zo'n 6 jaar en ik denk dat we daardoor ook het perfecte team zijn voor elk project. 

 
 

Een keer met ons om de tafel?

Heb je een idee, maar weet je niet waar je moet beginnen of dat het allemaal wel mogelijk is? Neem dan even contact met ons op, we komen graag bij je langs om het idee en de mogelijkheden te bespreken.